ERZİNCAN / MERKEZ - Gül-Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın ilgili mevzuatı gereği Veli-Öğretmen Görüşme Zaman Tablosu ekte sunulmuştur. Veli görüşmelerimizde bu tarih ve saatlere riayet edilmesi okul güvenliği ve sağlığı için önemlidir.

Mrt

Bakanlığımızın  uzaktan eğitim açıklaması ardından 'EBA giriş ekranı' ve 'EBA şifresi alma' gibi aramalar yoğunluk kazandı. Milyonlarca öğrenci, uzaktan eğitim süresince eba.gov.tr üzerinden derslerini takip edebilecek, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında merkezi sınava hazırlanan öğrencileri ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına girecek olanlar da hazırlık sürecine devam edebilecek ancak plaftorma öğrenci, öğretmen veya e-okulda kayıtlı olan veliler giriş yapabiliyor. Peki, EBA girişi nasıl yapılır? EBA şifresi nasıl alınır?